7 Mart 2022 Pazartesi

ŞUBAT AYINDA NELER YAPTIK?

Projemiz 2 Şubat 2022'de onaylandı ve hemen çalışmalara başladık. İlk önce projemizin tanıtım videolarını oluşturduk, blog ve diğer sosyal medya hesaplarını açtık. Tüm başlangıçlarda olduğu gibi tanışma etkinliklerini yaptık, hem velilerimiz hem de öğrencilerimiz için proje tanıtım toplantısı yaptık ve hedeflerimizi ve çalışmaların genel çerçevesini anlattık. Öğrenci, öğretmen ve veliler için projeye başlamadan önce Google Form'da hazırladığımız ön testleri uyguladık. Projeler için e- güvenlik çok önemli olduğu için önce öğrencilerimize Güvenli İnternet Günü için bir kodlama etkinliği yaptırarak konuyla ilgili farkındalık oluşturmaya çalıştık. Öğrencilerimize web2.0 araçlarından Pixton'u tanıttık ve öğrencilerimiz kendi avatarlarını oluşturdular. Sınıf bağlantı linki ile giriş yapılan bu araçta, öğrencilerimizin avatarları eklendikçe sınıf fotoğrafı oluştu ve gruba aidiyet açısından güzel bir başlangıç yapmış olduk.

Öğrencilerimize Canva adlı web2.0 aracını, hazırladığımız kullanım videosu ile tanıttık ve öğrencilerimiz burada proje afişlerini oluşurdular. Öğretmenler olarak bizler de proje logolarını tasarladık. Daha sonra logolar için Google Form'da oluşturduğumuz anketler sonucunda proje logomuz seçildi. Öğrencilerimizin afişleri de tamamlandıktan sonra Google Form aracında tüm tasarımları oylatıldı ve sınıflarımız adına birer afiş belirlemiş olduk. Mart ayı başında da sınıflarımız adına seçilen afişler oylanarak proje afişimizi seçmiş olacağız.

28.02.2022

Arkadaşlığın Gücü Zorbalığı Yener

Proje Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Projemiz Bitse de Etkileri Devam Ediyor

Projemiz teknik olarak bitse de aslında bittiği gün başlıyor bence. Öğrencilerimiz arkadaşlık ve zorbalıkla ilgili bir şey duyup gördüklerin...